19 mei 2015

Bureau

cropped-logo-index.jpg  Architectenbureau Ron Spanjaard

 

Heeft haar start gemaakt in 1988, en richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt, daardoor is in de loop der jaren een veelzijdigheid aan opdrachten en kennis verworven.

Het betreft een jong en fris bureau dat zich bezig houdt met alle aspecten van de bouw, met een lijdende rode draad van architect Ron Spanjaard, welke bekend staat om zijn ontwerpen met strakke en ranke belijningen, afgewisseld met organische vormgeving.

Een ontwerp dient een samenspel te zijn waarbij de input van de opdrachtgever centraal staat, waarna een technisch kloppend ontwerp met de juiste verhoudingen tot stand komt.

Kwaliteit-behoudend

Uitdagend duurzaam bouwen samen met de opdrachtgever staat centraal, de juiste weg vinden tussen reglementen en creativiteit is een proces waarbij jaren lange ervaring tot uiting komt.
Door middel van de directe betrokkenheid van de Architect zelf bij elke stap in dit proces wordt bij Architectenbureau Ron Spanjaard op deze manier de kwaliteit gewaarborgd.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn door het landelijk orgaan voor Beroepsonderwijs bedrijfsleven verklaard als erkend leerbedrijf voor de kaderopleidingen bouwkunde ontwerp.
Studenten krijgen bij ons met verschillende facetten van de bouw te maken, waarbij ze op de juiste manier begeleid worden door een van onze stagebegeleiders.
Als uitgangspunten worden de richtlijnen van Beroepsonderwijs bedrijfsleven aangehouden.

sized_IMG_0093